Tagdíj szabályzat

Érvényes tagdíj szabályzatunk 2023.04.01-től:

Egyesületünk működési költségeit havi egyesületi tagdíjak beszedéséből fedezi. A tagdíj mértéke nem a látogatott edzések számától függ, tehát betegség, hiányzás esetén nem csökken a mértéke. Ennek megfelelően a tagdíjat egy évben 12-szer kell befizetni.
A tagdíjfizető jogosult adott hónapban minden edzés látogatására. Az edzőtáborok, övvizsgák, versenyzés, sportorvosi vizsgálat plusz költséget jelentenek. Ovisoknak, testvéreknek és gyermekükkel sportoló szülőknek kedvezményt biztosítunk. Indokolt esetben további kedvezményre is van lehetőség, amelyet a VSD Elnökségénél lehet kérvényezni.
 
Normál havi tagdíj:
17.000 Ft       - iskolás kortól
Kedvezményes havi tagdíjak: 
15.300 Ft       - egy vagy több VSD-be járó családtag esetén
13.000 Ft       - egy sportág kedvezmény (ovisoknak, karatésoknak)

Fizetési rend:

A tagsági viszony a kitöltött belépési nyilatkozatok leadásával jön létre. A tagsági viszony létrejötte után a tagdíjfizetés nem szakítható meg, csak kilépéssel. 
A havi egyesületi tagdíjak befizetését az adott hónap első napjáig banki átutalással, vagy banki befizetéssel (Dunakeszi MagnetBank, Fő út 41.) lehet rendezni. 
A tagdíj fizetés elmaradását a Szakosztályvezető e-mailben jelzi, az érintettek felé adott hónap első napján. 
Amennyiben a befizetés bármely akadályba ütközik, kérjük jelezzék írásbeli kérvény formájában a Szakosztályvezető felé adott hónap 10. napjáig, ellenkező esetben felfüggesztésre kerül a Sportoló tagsági viszonya. 

Utalási segédlet:

Folyószámla neve /Magnet Bank/: VSD KARATE 
Bankszámla szám: 16200230-10000609 
Közlemény rovat: 
 havi díjbekérő azonosítója / sportoló tagsági kódja, sportoló neve 
pl.: HARC/2021/0000 Minta Tamás
Állandó megbízás esetén a sportoló tagsági kódját kell előre írni. amit a VSDíjból tudtok kikeresni: SUB00001 Minta Tamás

Szakszövetségek éves tagdíja:

Sportolóink tagjai a Magyar Karate Szakszövetségnek és a Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetségnek. Egyesületünk éves regisztrációs díjat fizet sportolói után, ennek díját beépítettük a havi egyesületi tagdíjakba.
 

 

 

Alapszabály

feltöltés alatt!!!

Felelősségvállalási nyilatkozat

szerkesztés alatt !!!